Är Diana död :O

Igår var det tjejernas kväll eller vad man ska säga. Vi startade kvällen med att spela med andra ord, vilket alltid är lika trevlígt när man spelar med Katrin!
Man skrattar så mycket och blir lika förbluffad varje gång över vilka ideér vi har. Ger några smakprov så ni vet vår nivå här alltså...

- "Hon prinsessan som körde ihjäl sig.."
   - "Diana?"
Katrin - "Vaaaaa... dooooog hon :O"

det utbrast katrin med helt förundrad, mycket bra allmänbildning där :P Lånar även ett från Emmas blogg..

Lina -"Stad i England, världens bästa Beatles kommer därifrån"
(...)
Katrin -"IRAK!"


som sagt, ni förstår nivån. Vi hade öven väldigt kul åtatt varje gång katrin skule börja på ett ordet lät det "Oj, de drack jag.." väldigt ofta faktisk:P

sen runt halv elva begav vi oss ut till score, promenaden ner bjöd på fin sång (host), på score spelade vi biljard och var så duktiga, den vita bollen flög inte alls utanför bordet för katrin ett antal gånger och vi hann även med att bli  vad man nu än ska kalla det av ett par pojkar sóm var ruskigt osmida på att ragga, bara fråga Mondira ska ni se. Backa baklänges in bland stolarna, smiiiidigt!
Efteråt gick vi till BK innan vi klämde in oss i Mondiras bror bil med lite för många där bak :P men vi slapp å gå i kylan så tack för det! Sen slängdes pirates tvåan på och runt halv 5 var det godnatt.

Nej kanske ska börja öva skills framför spegeln, måste ju klara mig imorgon!








The blonds goes dark


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0