Hur många tårar har man innan de tar slut?


Det gör så sjukt ont när man fortfarande bryr sig så himla mycket om någon, hur den mår.. hur den har det..ja  allt.. och att sen inte ens vara välkommen i dennes liv längre.. Trodde inte något kunde göra så ont i själen.. men jag hade så fel, så sjukt fel.. för jag har nog aldrig mått så här dåligt över något förr. ='(


känslorna leker berg och dalbana, och det att man vet en del av skulden ligger på sig själv, att man själv rår för en del av att man känner sig konstant illamående och psykiskt slut.. att tårarna och ledsamheten kommer som en smäll ibland.. det gör bara så det gör mer ont, att man är en del av upphovet.. =/

Förlåt för... allt

Careo te

varför måste det här datumet finnas?:(
har aldrig haft något emot det förut men just nu... alla tankar som irrar omkring, alla minnen... vet precis vad jag gjorde på det här datumet för x antal månader sen, vad jag hade på mig och nervositeten, jävlar vílken nervositet jag hade i kroppen, sen guidade gpsen mig fel och jag blev ännu mer nervös..
har så bra minnen från då, därför blir jag ledsen i hjärtat av att det är fredagen den 13, det innebär att det är den 14 imorgon, ännu värre dag... men inget mot otursdagen i sig..
antar det blir svårare än jag trodde det här

Manu propria



"Pars maior lacrimas ridet et intus habet"





hit by a truck.. nästan i alla fall

Måndag, sprang runt som en tok och fixade me saker inför roadtrippen, som att dra till scala med biljetterna, köpa innekort, dykmagasinet...
Sedan hämta Emma där vi blandade spolarvätska å väntade på att Emma skulle packa klart å jag fixade iordning mig lite. Sedan begav vi oss mot stockholm där vi trodde vi skulle komma fram väldigt sent tills vi insåg att GPS'en var inställd på sommartid (Y)
Kom fram runt åtta kanske

Tisdag

Vaknade halv elva typ och så var Emma och ja enamma i lägenheten för de andra arbetade, så vi drog så småningom till kista gallerian där vi åt mat men inte hittad enågot att handla i övrigt. Men det är inte intressant.. det intressanta var ju..

Vi skulle på P!NK denna kväll!!
Vi hamnade på kvarnen för att äta mat innan, gott gott och sedan irrade vi omkring i kylan för att sedan få äran att smita före heeeela kön i princip, för den var lång ska jag säga!! Men lite flörtande med vakten å en vit lögn kom vi in snabbt och fick platser långt fram:) Var 2 emellan sen var scenen! Och måste säga det, vilken kvinna!!! Oj oj oj, måste va olagligt att se så bra ut så. Eller va tycker du Linda?
Såg kanske inte alltid så bra men för det mesta så var de helt okej, förutom när pink kravlade på golvet iof...
Men säger då det, finns nog ingen som inte skulle ta med henne hem i hela publiken om chansen uppkom.
Och vet ni, en sak jag missat!!!! MAN KUNDE VINNA TRÄFF MED PINK PÅ RIX FM FÖR 2 PERSONER!!!! Tänk om man kunde vunit det, då hade jag grinat nästan

Sen på tunnelbanan hem var Gia i sitt vanliga ess och Emma ville till och med spela in henne för att minnas, så himla kul människa alltså! McDonals sekter, kissekatter, sporter...
Sen på morgonen sov vi väl tills vi vaknade, duschade och pratade ut och begav oss hemåt runt två. Fast de intressantaste hände väl i karlstad där jag blev träffad av en buss, kommit fram till att det inte kan va mitt fel heller så kan säga att min bil blev påkörd av en buss och den högra sidan ser inte så himla bra ut kan man säga! Hoppas jag får ut något på försäkringen!! Känns ju jättebra att jag gick ner till halvförsäkring för en månad sen typ - not!
Blev ganska skakad när hela bilen knakade i bjälkarna och det känns som man ska tryckas ihop och klämmas tills döds, okej lite överdrivet men det var äckligt i vilket fall som helst...
pappas kommentar var att det var synd det inte tog bakskärmarna...


Playdate

När jag var runt fjorton år gjorde jag en sån där saker att uppfylla innan man dör lista, listan blev ganska kort för jag hade väl inte så stora mål som fjortonåring, alla sakerna utom typ 2 var avprickade närjag va femton. Kvar tror jag blev besöka alla världsdelar och något mer..
Nu är jag nitton och den listan jag ha ri huvudet bara växer känns det som, men i övermorgon kan en sak prickas av, då är de dags att se pink!
Har packat idag men känns verkligen som jag kommer glömma något, sen måste jag in på scala och tjata på dem... IGEN..
Kontrollerade biljetterna innan jag packade ner dem och såg ganska snabbt ett kanske, eller kanske inte beroende på hur scala tänker lösa de ganska stort problem, jag har fått olika entrér. Hur tänker de när man köper flera biljetter? Hmm hon ska nog inte gå med någon så.. vi ger olika entrér. Suck positiva är väl att de snart känner igen mig.

Igår var jag i alla fall och lekte med christopher och Jocke, var riktigt kul men vid halv två kändes de som att ja var tvungen åka även om ja var pigg för att mamma inte skulle bli orolig eller så, även fast jag bara var..hmm säg högst en kilometer bort
Aja, hoppas på repris :)

Smart brunett

Idag har jag gjort en stor förändring, i hela mitt liv har jag varit blond men ack, nu har man bytt till andra sidan. Var hos frisören mellan 3.5-4 timmar, inte riktigt säker.. först pratade vi igenom frisyr och färg, sedan la vi i färg plus slingor, är inte bara mörk har två till färger i håret! en ljusare och en lite mer rödaktig. När de var lagda i sin folie var det dags att vänta.. sen när de var klart kommer klippningen men färgen.. oj oj oj va ful, Karin (frisören) nej den färgen var ju ingeeee kul, så efter de fick vi göra om allt .. igen. Så folie och hela skiten igen å de tog tid! Men i slutändan måste ja säg aatt de var värt det, hon är så jävla bra den frisören. Torrklipper, gör precis som man vill och lyssnarom man ändrar sig å desutom förstår hon vad man menar och kommer med egna förslag. Plus det är inge svårt att säga att kan hon ite göra mer så å så klipper hon om allt som man vill, nej de är min favoritfrisör det! samma som gjorde baluppsättningen å den klippningen då:)

på vägen hem snöade det som tusan från Forshaga och hem till munket, snöar än.. skulle va lite kul med snö som ligger  kvar. Julen, även om det är ett tag kvar, ska va vit, det bara är så. Fast kommer bli konstigt att fira jul utan syster för första gången, ja menar vem ska ja nu klä julgranen med? Pappa kanske kan övertalas för mamma är de nog omöjlgt att få å klä en gran, roligare att städa..säger vi..

Men första julen utan syster, kommer kännas konstigt!

onsdag

Onsdag, då smäller det. Undrar om jag kommer känna igen mig själv sen!
Försöker just nu lägga en minibränna också än så länge inget resultat

 

 
 



                                


Tangled up in you

Something in your eyes
Makes me want to lose myself In your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
The rest of my life
If you knew how lonely my life has been
And how long I've felt so low
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done 

Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I come from
Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright 'cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there's light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me

It's horror time

Igår var det alltså halloweenfest med gamla klassen. Jag, Emma, Oscar, Frida och Magnus drog vidare från bergvik i våra fina outfits med siktet ställt mot grums/vålberg. Kvällen var i alla fall riktigt riktigt riktigt nice. Utklädnaderna var allt från spiderman, häxor, vampyrer, djävular, fångar, jägare... you name it, någon var utklädd till det. Fattar inte varför de kollade snett på mig på bensinmacken.. är de inte normalt att va täckt i blod?

Själv var jag djävul med eldgaffel, tårar av blod gjorda av riktigt teater blodssmink och svart klänning plus höga stövlar ^^
Var så himla kul att se alla igen, för nästan alla var ju där, lite bortfall bland killarna dock och några tjejer men... de flesta var där plus några till :P
Kvällen och natten kännetecknades väl av skojj! mycket dans, utklädnader, energi, pratstunder och ... tja mer intima saker mellan en del..
Roligast var nästan när vi skulle sova å trängde ihop oss på en sån där gympa madrass, vi som tog plats i den var Jag, Emma Ax, Ville, Jonte och Carl, känns verkligen som jag glömt någon nu, Per stack ju till övervåningen efter ett tag, å inte så konstigt det egentligen :P
Jonte börja med att gå in i en stolpe två gånger, gasta om sina beef jerky och lite annat som man kanske inte ska nämna här. Tände och släckte alla lampor och.. ja de var jonte behövs inte sägas mer :P Slutade med att ville tog sina saker å bytte plats å la sig mellan mig å Emma när Per stack.
Emma å Magnus låg nedanför madrassen å de som hade förstånd flydde väl till övervåningen xD

Finns så mycket mer man kan säga om den här kvällen, så många minnen som skapades, men vad är poängen med att skriva allt? Då kan man ju inte berätta något när man ses! Men priset för kvällens kommentar går i alla fall till Hanna, vette tusan om hon minns den idag men det hon sa värmde i alla fall :)

Tack alla för att ni finns <3



   

   


RSS 2.0