Turné och arbete

Ja då har man börjat arbeta då. Har webtaggat kort, korrekturläst julkataloger, granskat danska kataloger och vart i limmen plus lite mera smått och gott - men de ger pengar så de är lätt värt de :)
Sedan har ja vart i Stöpa tisdag och onsdag kväll. hade en jätterolig episod där på kvällen:

Jag ska ge Linda massage å ställer massagekrämen bredvid hennes ben eftersom det var vaderna som skulle masseras.. kommer en fluga och sätter sig på hennes ben och jag påpekar detta men flugan hinner ju flyga iväg innan de är registrerat liksom. Linda däremot bestämmer sig för att fan heller att en fluga ska få va på mitt ben å hoppar till river ner massagekrämen och sen..... sen så sätter hon ner foten för att se vart den hamna å sätter foten mitt i krämen-såklart - helvete va ja skratta, var så himla kul även om jag förstår de kan vara svårt för er att förstå så var de så himla roligt!

Imorgon ska lägenheten i Karlstad besiktigas och sedan drar jag, Ulf, Johan och Markus ut på dykturné. Vår plan är följande. Lunneviken 2 dyk. Svesta 2 dyk. Klartjärn 2 dyk. Så Norge får akta sig!
Sedan ska vi campa, var länge sen ja sov i tält ska jag tillägga, så blir jag och två av pojkarna i ett och en av dem sover själv av någon anledning jag inte fått veta... kanske snarkar...who know, i don't
Sen ÄNTLIGEN har mitt bly kommit så slipper från och med imorgon ragga runt efter bly hädanefter, fatta vad skönt!!

Studenfesten

Började über bra med att när vi skulle gå hade jag förlagt mitt kontokort/körkort. Mycket bra början. Men som tur är har Ellen alltid ett extra leg i bilen så vi kunde ge oss iväg ändå :)
När jag och Linda äntligen får oss iväg till Nöjes är de första man ser kön som ringlar sig runt hörnet, de var en liten partykiller där ett tag.. Men väl inne hittade vi ganska snabbt Jocke, Malin, Katrin, Mondira, Bagge, Emma, JG, Sara, Linnéa... med flera med flera, kändes osm man träffade nya hela kvällen :)
Jocke bestämde sig för tt han skulle bjuda mig och Linda på första drinken och gissa vad..? Han kollar i plånboken och sen kommer det - vart är mitt kontokort!! Så fler än Jag som inte hade ordning på det. (Ska tilläggas att båda fann sitt nästa dag). Men inne på Nöjes var de crazy, helt askul!! Tråkig att de stängde så tidigt bara. Dansgolvet med "gammal" musik var ju klart bäst! Istället för det stora med techno ...
Tänker inte skriva så mycket om vad som hände där, var man inte där får man skylla sig själv helt enkelt!!


Student

Studentdagen, dagen med stort D, eller med stort S som Marianne sa.
Började jättebra med att hårblåsen lagt av, eller ja, den funkade men gav bara kalluft, tror ni det tog lång tid att blåsa håret? Svar JA!!
Men sen kom Emma och hämtade mig för att åka till Adam på champagne frukost klockan 8 och det slutade med att vi satt 7 i bilen, åtta med the driver och att vi inte hittade, men vi kom dit i tid ändå :)
på frukosten åt vi smörgås, jordgubbar drack champagne och mycket mer, kort togs och vid ni ogick vi och fotograferade oss för att sen återvända till Adam. När vi skulle gå för andra gången tittade solen fram och det gjorde att allt kändes ännu bättre om möjligt! Kanske skulle de inte regna sen vilket det inte gjorde! :P
Efter ha varit i B24 och skrivit i mössorna och ätit lunch, vart med om stipendieutdelning och avtackning av lärare var det dags! Studenten here we come!!! Så korridoren var fullpackat, stämningen på topp och det började bli dags för vår klass att bli utsläppt som nummer 7 i ordningen. Jävlar vad härlig stämning det var att stå där och alla hoppade runt och sjöng, ena klassen försökte överrösta den andra.... Grym känsla alltså!
Sen efter utsläppet gällde det ju att hitta sin familj bland alla de tusen som stod där och väntade, men tillslut hittade jag min släkt och familj :)
Så mycket gosedjur och rosor.... OCH EN DYKARE :P Jag fick en leksaksdykare!! Helt klart bäst!

Sen åkte vi runt på flaket, drack, sjöng och hade det underbart trevligt, så härligt när man möter andra flak, alla bilar tutar.. ja underbart finns inte ord

men efter ett varv i stan och tillbaka så började den som körde flaket åka runt sundsta igen för att ta ett till varv runt stan, men vi skulle ju hem till våra  familjer så hela flaket började sjunga höger höger höger... men han svängde vänster och det går ju inte att få kontakt men Olle tog initiativet att hoppa (!) ner från flaket och säga till, så vi svängde in på enkelriktat och körde åt fel håll hela vägen tillbaka nästan, jädrar va skönt att få av skorna sen ska jag säga!
Men efter snigelfärden ut ur stan körde Sandra på rejält och ja.... ska nog inte nömna vad hon körde hem i :P

Men sen var det mat, släkt och presentöppning, lovar, man får fler saker på studenten än när man fyller år :D
Men anyway, åkte sedan med Lisa och Anders till stan för den stundande studentfesten








Middag

På onsdagen var det middag med klassen på freden nere på stan, Mondira kom till mig tidigare så kollade vi på bilder från balen och så :)
Sen gick vi ner och inväntade klassen med de som var där redan. Tills idag hade jag även passat på och klippt mig vilket var behövligt





Var lika trevligt som alltid med klassen och maten var riktigt god :P
Tror alla sprang runt och fotade som galna! Ska slänga upp bilder på bdb istället för här alternativt klassens fotoalbum på nätet som jag skapat idag (fredag), ska bli kul :)
Kommer sakna klassen och imorgon är det inte längre MIN klass utan min förra :´(


Tisdag

Studenten, ja studenten den är tagen! Fy fan vad vi är bra!

I tisdags var det bal på schemat, allt flöt på smidigt och Jocke, JG och Katrin kom hem till mig där pojkarna bytte om till kostym då de redan haft bal men skulle ta kort med oss när vi också var uppklädda :)
Efter ett par kortomgångar kom Hanna och efter ytterliggare en stund Emma vars cab vi skulle åka i!
Säger de när man kom in på gatan til blue moon, de var folk överallt! Vi kände oss mer eller mindre som utstirrade djur i bur - glada djur i bur bör tilläggas :)
Sedan tog vi fler kort, minglade runt lite innan insläppet klockan 7. Vilket förövrigt var klart runt halv nio för de var sån bilkö in.... Så maten var avslutad runt halv 11 kanske och vi höll på at ja.... inte dö.. men halvt svälta och när förrätten kom mer eller mindre slängde man sig över den.
Men kvällen var mycket mycket trevlig och alla var så fina så!








Stuck in Sunne

Ja vad har hänt för roligt på senaste tiden?
Ja.. för det första jag har blivit förkyld. Inte bra.
Var på klassfest i fredags, brännbollade på lördagen plus grillade med Linda
Jag har börjat testa spela wow med Jocke å Bagge - Helt okej kul faktiskt! Fantasynörd som man är
Har vart hundvalk åt Ozzy, jädrar va kul det är med hundar!

Har fastnat i Sunne - Ja ni hörde rätt fastnat.
Hur gick detta till då?
Jo, åkte till Linda för att lämna hennes nycklar å busskort som låg hemma hos mig, nycklarna var till bilen och hemmen så de kan ju vara ganska bra att ha. Men, smart som man är tar man förgivet att tåg/buss ska gå lite oftare. Så, missade 08,04 tåget eftersom ja sov då.. vaknade runt halv nio, förkyld och hängig plus att det regnade och så kom vi in på när nästa tåg till Karlstad går - Linda berättar så snällt då att det går inget förräns 12.15 å då är de med buss. Nice, min lektion började 12.10. Men med tanke på hur jag kände mig hade jag ändå inte gått till skolan, var knappt så ja hade tänkt gå idag men de var trots allt bokinlämning så pallrade mig dit.
Så, åter till sunne en kort stund... Fick snällt följa med till Lindas skola, lånade byxor (hade endast shorts) och fick se på deras idrott har en hel del fina kort å filmer faktiskt :D Sen åt vi mat och sedan var de dags för hemfärd :)


Idag har ja gjort provuppsättning för balen och ska om 2 timmar inställa mig på dykmagasinet för samtal med tjejerna som var på Hönö och sen ha divemasterkurs om riskanalys och säkerhetsplanering.
Vi hörs alla där ute :)

RSS 2.0