Vill

Jag vill ha ett jobb
Jag vill åka till stockholm Nu!
Jag vill och vill inte åka till stockhholms skärgård till helgen, känns som jag stavade det där fel också 
Vill se klar grey's men kommer inte hinna se mer än 3/8. Mindre än ett program av två alltså.

Mycket jag vill inser jag lätt. Var ute och lekte med fotbollen och klubban förut också, längtade verkligen tillbaka!
Sen verkar det som klassen börjat tänka på Branäs III. Skulle va skitkul faktiskt!
Fast den här gången tänker jag inte tappa leg och bankkort i skidbacken i så fall... xD
Lite klantigt. Minns även att jag åkte och pratade i telefon med telefonen fastklämd under hjälmen men det funkade ju bra det med :D

Lycka till på matchen idag!!!!!!!!

Produktiv postivitet

En mycket produktiv helg måste jag säga, eller inte.
Fredagen var jag till stan med mamma för att hälsa på mormor som fått en ny höft så hon ligger på sjukhuset. Jättekul att åka till karlstad när man inte mår alls bra och måste springa runt och kolla på bilar, affärer och skit. Blev inte bättre av att när ja redan har ont i huvudet att jag reser mig från stolen i mormors rum och slår huvudet i tv'n i takets undersida som ja missat var där totalt och får en bula på köpet. kul.
Lördagen kändes det lite bättre, städade rummet så det blev snyggt igen, behövdes men tråkigt vare. Dagen kännetecknades även den av huvudvärk, stelhet å illamående. Ni hör min positiva sida va?
på kvällen fick jag i alla fall se på den filmen jag ville, Arn tvåan. Och idag blir det att se grey's anatomy som ja missade börjat under veckan. Men idag mår jag helt okej, lite lätt huvudvärk men inget farligt. så räknar med att va friskförklarad av mig själv imorgon.

Ska förövrigt kanske försöka träna lite ikväll som för att testa hur kroppen känner sig. Hm ja så får de nog bli.

Smartskaft

Gårddagen spenderades med att först träffa Emma, Katrin och Mondira. Men inte utan lite problem först.
Smart som man var upptäckte man att smsen inte verkade gå fram till mobilen så smart som man är tänker man ju att om jag stänger av mobilen då kommer det funka. Sagt och gjort. Stänger av mobilen och kommer snabbt på att jag har nytt simkort men inte bytt kod. Jag har alltså ingen mobil och ska träffa tjejerna om 10 minuter. Bra där. Så fick knalla in på dykmagasinet och låna Jonas mobil och ringa Jocke som fick googla upp Katrins nummer och be henne möta mig i MittiCity.
Sen fick telia hjälpa mig med koden och innan halv 4 hade jag min mobil igen:)

Så vi fikade på Waynes och bästa citatet är väl från när vi diskuterar foccacia och Katrin den stackaren hörde lite fel om vad smörgåsen faktiskt heter och frågar om en pichashu, precis som pokemonen heter med reservation för stavningen. Ganska kul faktiskt:)

Sen var jag på arbetsintervju och gick vidare till steg 2 av 3. Och avslutade kvällen i staden med ett dykteoripass med avslutande prov.

Nej nu måste ja väl städa snart, kommer knappast bli av men...

Liten update

Vad händer just nu i mitt liv?
Imorgon ska jag träffa Katrin, Emma och Mondira för en snabb fika. Sedan bär det av till DiolOn för en jobb intervju. Reservation för stavfel.
För tillfället sitter även myggorna och biter mig och jag mår inte 100.

Imorse satt jag i alla fall på biljettsläppet till Rammstein i Globen i februari. Blev utloggad tio i fick logga in igen och fick inte tag i de biljetterna ja ville ha heller för den jävla köns skull..
Så nu hamna vi i mitten på B sektionen.
Pink närmar sig också med stormsteg. Imorgon ska vi hämta ut biljetterna hade vi tänkt. Det är bra för då får Emma sin direkt. Men usch va ja längtar till hon går in på scen!!!

I lördags var vi och dök i Kvinnersta kalkbrott också. 5 grader när vi var som djupast för dagens dyk, kallt!
Sikten var usel också, såg inte Ulf men såg som tur va såg ja Marcus som såg Ulf. Ja kunde jämnt ana Ulf..
Såg en hel del kräftor faktiskt, abborrar, pokermarker (!) och en cykel som stod på sitt ställ plus en hel del motorhuvar.
Dyket blev totalt 80 minuter och Marcus lyckades öven hitta en viktficka med bly i tunneln!! Lyckos!









 


Inte våra bästa bilder tjejer men kul hade vi inne på Åhléns :D
Bjuder på den


bloggen vill inte va med

 

då har ja lämnat stockholm bakom mig och har nu begett till munkfors. Kom till centralen med 5 minuter till avgång men som tur var var tåget försenat 5 minuter också!
Var så himla nervös ska ni veta att ja inte skulle hinna till tåget, inte för att de hade gjort mig något att bli kvar men arbetsförmedlingen hade nog inte blivit så glada på mig om ja missade mötet!
Och nu har jag fått på något som gör texten större men ja vet inte vad..

Igår var vi på fotboll - svenska cupen

där djurgården mötte linköping, en match där linköping gick segrande ut striden. Men de var at nära där ett tag!

Hur som helst verkar inte bloggen vilja ja skriver mer för den ändrar teckensnitt hela tiden själv, vet inte om de kommer synas sen men vill den inte leka så behöver bloggen inte leka


gjorde henne glad!

Dagen har vart helsoft, eller kanske inté uppvaknandet men resten.
Spelade mariokart men Linda och Gia, så himla kul!!
Sen blev det lite Guitar hero och jag fick 100% på en låt :P
Kvällsmaten - kinamat på malin, gia, linda, kattis och hennes kusin. Igår thailänskt - ser ni mönstret?
Sen har jag varit jättesnäll och ordnat med en pink biljett åt Linda för det hade vart hennes dröm sen hon var 10 år förklarade hon på haket igår när alla satt oh retades för att alla vi hade utom hon, men att folket höll på så var ju för alla utom hon visste jag fixat biljett! Snäll ja är va? :D
Sp idag berättade jag det men hon trodde inte o
på mig innan ja visade internetbiljetten :O Men hon blev lycklig av det :)

sen nu ikväll har vi spelat kortbingo och ätit grönsaker med dipp nu ikväll!

Hos Lina

Igår var jag ute och gick bland kaniner och troll och bestämde mig för att ringa Lina som var ute och gick bland bokmalar och 08'or. Så vi bestämde oss för att träffas eftersom ingen gjode något riktigt jättevettigt denna kväll så jag begav mig till T-centralen och sedan åkte vi hemåt Lina vid Brommaplan. Där åt vi rostat bröd med te, kollade runt på skolan och spelade pingis. Efter en hård match vann jag med 21-18 men det var jämnt!
Sedan var det självklart mycket mycket prat :)
Var jätteskönt att få göra något annat lite vettigare än att bara sitta hemma!
Lina ska ringa sen nr hon slutat också, påminn mig om att jag ska fråga om pink då!
Aja, ska fortsätta se på lois and clark nu =)

oj va länge sen

Var ett tag sen man skrev här.
Sitter i Stockholm och ser just nu på vänner. Som med de flesta avsnitt så har man redan sett dem för de har väl gått i repris från det man föddes...typ..

Den här veckan har jag varit grymt inaktiv. Det här med att va arbetslös är inte riktigt min grej. Eller de kanske de skulle va om ja hade mycket pengar som ja kunde spendera som ja ville.. men just nu har ja 800 och det ska räcka tills den 25'e och då måste jag köpa biljett hem från stokholm, bensin till bilen, biljett hem till munkfors från karlstad.. suck de kommer bli lite tajt där i slutet!
vad är det 15 dagar kvar eller något?

Just nu känner jag bara för att krypa ner under täcket och skapa en fantasivärld där allt är som jag vill, men det går ju inte för täcket ligger nerpackat i soffbordet - ja INUTI soffbordet.
Och jag orkar inte dra upp det. Idag har ja faktiskt tagit hand om ett berg med disk och nu finns det endast en liten kulle kvar. Och den kullen ska förhoppningsvis jämnas med marken snart!

Sen får det nog bli en promenad, visste ni att här i Husby kryllar det av kaniner? Första korta promenaden ja gjorde i en lekpark slutade med att ja räknat in 13 kaniner. 11 svarta och 2 grå.
Blå himmel är det också så blir väl att byta om till shorts  sen. Ska förövrigt skärpa mig med bloggen.
Tisdag nästa vecka blir det arbtesförmedlingen, längtar inte alls

RSS 2.0