Två veckor av dalar och toppar

Japp, lite sent men hade en inte så värst bra dag igår.
I alla fall, lite info om MIN lägenhet :)
Etta på Herrhagen på 42 kvadrat. Den är hög i tak, ljus och har stort rum/stort kök. Liten toalett och stor hall.
I rummet finns garderober och en braskamin! När vintern kommer, snön faller och det är kallt ute kan man tända ljus i den och i lägenheten så det blir lite mysigt, man får nämligen inte, ganska förståeligt.. inte elda i den med ved eller så, men rent estetiskt så blire snyyggt!
Så där flyttar man i slutet av november/början av december när de än blir :)
Men poängen är att hur som helst är de bara en månad kvar som högst!!
Och just ja.. hyran är låååååg!

Har även fått jobb på scandipac, kan ha skrivit om de förut men tror inte de. Så på två veckor har ja fått heltidjobb och lägenhet, inte fy skam :)
Arbetat där i två veckor nu och har heltid med provanställning på 6 månader. Inte helt fel med fast månadslön inte :D
kommer helt klart ha råd att leva nu, tror ja klaga på det för något inlägg sen.. Så i november när lönen kommer kommer det bli nice, då har ja lönen från telemarketingen, 1/3 månadslön från scandipac plus en full lön därifrån som rullar in samtidigt. men det är bra, ja måste köpa ny soffa och har många fina kandidater till de! Den som ligger högst på önskelistan är en divansoffa som ser ut som ett U nästan, så divan, några platser och så svänger den igen, så hörnsoffa + divan, de är bra. Jocke kommer nämligen flytta in i min garderob har han berättat, men kan väl va snäll nu vid jul (snart) och allt så divanen är ju som en säng, tre personer kommer kunna sova i den om de blir den, plus en i min säng, den är ju trots allt 1.80. Så vill man får man plats många, inte som de inte gjorts förr!

Minns fortfarande när jag, Ida, Katrin, Alexander och Borg, tror inte ja glömt någon nu... trängde ihop sig i min säng i tvåan och Ida bredde ut sig så resten nästan föll ur sängen, sen på natten hittade ja Ida fullt upptagen att äta min flingor i skafferiet då hon trodde det var morötter xD
poängen är att det aldrig kommer kunna bli så trångt igen i så fall :)

Händer väl lite mindre roliga saker just nu också. Får se hur de går med det. Hoppas på det bästa

Ikväll är det i alla fall Halloween fest i Vålberg, nästan hela klassen kommer och ska bli skoj att träffa alla igen, köpt röd peruk, blodampuller och ett djävulsgaffel :D
Bilder kommer säkert finnas ute om några dagar.. lite tråkigt med facebook på det sättet, man vet redan vad alla gjort när man träffas.. för de står ju på facebook, lite tröttsamt egentligen men vill inte sluta med FB för de. Nu har ni fått en liten update å ja skaaa bli bättre, annars... hmm.. ja kom på något ni 



I'm coming back


skärpning på fredag

ska skärpa mig med bloggandet. men skärper till mig på fredag eller något sånt, är sjukt trött nu och mår inte helt 100.
Men har fått läägenhet idag iallafall vilket är svinskönt! Fatta va mycket mer kan kan göra när man bor själv, friheten liksom!!
mer om det senare, natti alla där ute sov gottt

jobb o djupa tankar.. or not

Då ska man snart åka och skriva avtal då. Telemarketing. Gjorde 7 sälj igår. Idag kommer jag va tvungen att arbeta på riktigt riktigt för att nå till provision. Visserligen har vi grundlön också men ändå.
Det kluriga är att jag jobbar till nio och bussen hem går fem över nio. Missar jag den måste jag vänta tills 23.05 för att få åka hem. Tråkigt eller hur!
Ska se om ja kan få skriva in i avtalet att få sluta typ 20.55 då bör ja hinna!
Har i alla fall köpt busskort idag. 360 kronor för att få åka en månad. Morr på det. jag vill ha ett heltidsjobb nu. Arbeta 8-17, inte tills 21 på kvällen. Men som det ser ut på arbetsmarknaden idag har man inte så stort val. Man får ta det man får. Även om det här verkar helt okej så vill man ju helst ha ett heltidsjobb, de märks den 25 kan man ju säga..

Det regnar utanför för övrigt. Är lite irreterad på mig själv. Varför kan inte allt va som man vill?
Egentligen är det inte så stora krav man har. Ett jobb, ett heltidsjobb. Få va nära dig. Ha bilen tankad. Vara frisk.
Ganska små krav egentligen. Vart är sverige på väg..
Jag menar, får man inget jobb måste man vänta i 3 månader på att få något alls i stöd från a-kassan eller va fan det är. Du får heller inte skickas på arbetspraktik förrän det gått tre månader.. Bra regering vi har!!
Alltså får man pengar efter fyra månader. Hur har de egentligen tänkt att det ska gå ihop för den som inte bor hemma hos sina föräldrar? Man har ju knappt råd att leva




Vad önskar du dig när du fyller?


Saknar sommarkvällar


Saknar dig, kom hem!


Du jag vi oss
- tillsammans klarar vi allt

Imagine me and you i do
i think about you day and night it's
only right to think about the one you love
and hold them tight so happy together

Nervös

klockan fem idag blir det arbetsintervju. Går det bra får jag jobbet. Önskar att det kommer gå bra.
Jag behöver att det går bra.
Denna månad kommer det inte in några nya pengar heller. Utan får klara mig på det jag har.
Vet inte vad ja ska göra i väntan på att åka ner till stan. Tankarna bara snurrar. Får inte göra bort mig. Måste göra bra ifrån mig. Nervös skulle man kunna kalla det.. Usch, just nu vill jag bara bli ett litet barn igen, då lekte man igenom det mesta eller tog problem med en klackspark. Man kunde gå från att va ett ilsket litet bi till att va lugnt som en filbunke. Ingen brydde sig.
Nu måste man skaffa jobb, många verkar tro det är skönt att inte ha ett jobb. Ni tror FEL!

Fick förövrigt åka gratis hem igår. Tror det berodde på att vi åkte den där nya målade värmlandsbussen. Skönt att spara 65 kronor som en enkelbiljett kostar. Och så undrar de varför fler inte åker buss...

Jag saknar dig<3



                                                                        Galna tider

Det ska gå!

Inte världens bästa start på morgonen. Men jag är fast besluten om att lösa det. För det är det ta mig fan värt!
Ja tvekar inte en sekund om det, skulle aldrig tillåta mig själv att sabba det. Aldrig.
Förstå att du betyder världen för mig, inget får hända dig!






















Extern otit - dykförbud

Fy satan vad skönt!
Jag har fixat míg ett par extra dubbel sjuor!

Så inledde jag ett inlägg den 29 som jag aldrig publicerade för ja fick väl bättre för mig eler något..
Men nu spelar det ingen som helst roll att jag lyckades få detta extra par dyktuber för det blir inge´stockholms skärgård för mig längre. längtat som tusan efter det  här. Bo på en båt, åka runt i skärgården och besöka vrak efter vrak. Få se maffiga båtar som sjunkit till bottnen och alla har en historia att berätta. Plus att skärgården är väääldigt fin att åka runt i!
Men som vanligt har man en väldans tur och får ont i öronen på onsdag, eller ja vänster öra..
Så på torsdag morgon hade jag mer ont så ringde till vårdcentralen som rådde mig att komma och sätta mig på akutens dropp in, sagt och gjort så åkte jag och sätte mig där.
Läkare 1 och 2 kom båda fram till att jag hade extern otit, eller med andra ord inflammation i hörselgången. Troligen hade jag fått in smutsigt vatten i örat..
Båda läkarna trodde det inte skulle va några problem att dyka med det bara att jag kanske skulle känna lite obehag. Själv trodde jag inte det och beslutade mig för att ringa en dykläkare när jag kom hem istället. Där blev det bestämt nej, skulle absolut inte dyka med det utan behandla det och vänta några dagar efter det blivit bra med att dyka. Så nu missar jag en helg ja sett fram emot i några veckor.
Så nu får Magnus fria händer att plocka med sig det avmin utrustning som han vill. Extra luftpaket, lampa å så vidare är alltid bra att ha!

Nu sitter jag hemma hos Malin och Gia, alla är på jobbet. Linda stack just nyss så jag är ensam. Undrar starkt på hur ja ska ge mig själv örondropparna sen. Att kunna se till så de är EN droppe som kommer å inte en gigantiskt till exempel. För dropparna ska tas 3x3 per dag..
Kanske ska dra till köpcentret sen.. hmm får se. Promenad är också lockande så ja får röra på mig. Men först måste det diskas å plockas lite.

Hare gött!

RSS 2.0