Fler fester på G!

Igår kväll var det dykning på schemat med Erika och Johan, där blev vi instruerade i hu rman ska utföra skillsen på provet som kommer, var en mycket bra kväll på det sättet att man behövde få det igenomgått!
Enda som var lite strul var att vi alla körde med våra saker så det blev svårt att göra vissa övningar då vi helt enkelt har för avancerade saker, eller rättare sagt.. de ser inte ut som elevernas saker.. en snabb förklaring är att eleverna kör med väst och en flaska på ryggen, vi kör med dubbla flaskor, längre slangar och har remmar på oss istället för en väst. Men mycket trevlig kväll ändå.

Idag på jobbet fick vi ingen vidare lunchrast heller för tydligen hade vi besök från det företaget som är bäst bland de bästa och de ville se våran produktion i full rulle, så chefen kom och skickade ut oss tillbaka i produktion, Bosse so står bredvid mig var så sjukt hungrig för han äter en halvtimme efter oss normalt och nu var han tvungen att stå och vänta på att besökarna skulle komma och kolla. Hans minspel var riktigt  kul att se (och höra) men sen är han ju som han själv säger "en lustigkurre" :P

Imorgon blir det julfest där det stundar förfest hemma hos Mogge på norrstrand typ, ska höra med Christoffer och Mattias om vi inte kan sällskapa dit eller åtminstonde ses innan vi drar in på stadshotellet. Har köpt en ny klänning som är svart sammet typ vid brösten och glans-vit nedåt :)
Tror det blir snyggt, hoppas på det :)

Just det, Tack syster för att jag fick låna du vet vad! Fått hem dem nu och ska hämta ut presenten imorgon :)
Hoppas du ahr det bra i USA, du kommer bli galen på vad jag sänt till ungarna xD

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0