Praktik

Okej, då var det snart dags igen. På lördag blir det en ny form av dykning. Då ska jag praktisera divemaster, och hur gör man det bäst? jo genom att lägga sig i vttnet på ställe X och spela medvetslös och hoppas rescue dykarna som har scenario, det är som ett slutsprov där man ska bli räddad med allt var det innebär å så, hittar en. Annars kan man få ligga 1.5 timmar eller så i svinkallt vatten å bara vänta, å vänta... å vänta. Och när de väl hittar en å tar upp en ska man fortsätta va medvetslös.
   Kan inte skriva vart det är än eftersom platsen är hemlig för alla utom de som är inblandade i "olyckan". Men.. inget drömställe om man säger så, kommer nog komma upp som en iskub, minst. En död iskub, möjligen halvt medvetslös iskub. Får se vilket de blir. Men jävligt ställe har de fått. Ja tycker synd om dem, och i förlängningen om oss som ska va offer, ingen rolig plats.. alls..

Sen på kvällen är de partytime med klassen igen, gillar verkligen att vår klass håller ihop så än. När man tänker tillbaka är det ju snart ett halvår sen vi gick ut.

Fick igång internet idag också, de tog sin tid men nu har jag det. Stått utan i 1.5 veckor ungefär. Och man får tråkigt utan datorn!
Men till veckan blir det nog att träffa Anna-Karin, dyka, dyka och dyka.. jobba och träffa Anna-Karin :)

Just ja, dagens ros.. Lätt till EMMA ANDERSSON, i flytten kom på något underligt sätt, som ja tror stavas mamma.. min pink biljett bort, men emma har lovat ja ska få hennes, kärlek till det! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0