Slit ..släp

Arbetdagen har varit skön idag, började 06.00 och slutade 17.00 då med 3 timmars övertid :) Sedan var det att åka hem och va hemma ca 50 minuter för att återvända ner för maskintillsyn på en halvtimme. Goa pengar denna dag, synd att man inte får se dem förräns augusti.

I helgen har jag varit i Stöpa. På fredagen var vi väl lite allmänt lata men på lördagen jobbade vi båda två för att sedan åka till en av Lindas kompisar i Torsby, mycket trevligt!
Söndagen fick vi en liten matlagningskurs på klätten där vi själva lagade pepparglaserad fläskfilé med klyftpotatis. Var helt ljuvligt gott! Men allt som är tillagat av oss måste ju bli bra så ingen surprise ;D

Sitter just nu och kollar på tåg till Stockholm. Vill köpa biljetten medans det är hyfsat billigt men har problem med hembiljetten för vet inte när ja ska boka den... Hmm får bli ett senare problem, typ morgondagens xD
Tror det kommer bli grymt kul i Stockholm även om jag förmodligen kommer gråta floder sen, men har kommit på att det är värt de!

Kommentarer
Postat av: Anonym

helt klart värt det!!!!!! LÖÖÖÖÖVE YOU LIKE CRAZY!

2009-07-23 @ 22:55:28
Postat av: Anonym

Love you like crazy too !

2009-07-23 @ 22:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0