Student

Studentdagen, dagen med stort D, eller med stort S som Marianne sa.
Började jättebra med att hårblåsen lagt av, eller ja, den funkade men gav bara kalluft, tror ni det tog lång tid att blåsa håret? Svar JA!!
Men sen kom Emma och hämtade mig för att åka till Adam på champagne frukost klockan 8 och det slutade med att vi satt 7 i bilen, åtta med the driver och att vi inte hittade, men vi kom dit i tid ändå :)
på frukosten åt vi smörgås, jordgubbar drack champagne och mycket mer, kort togs och vid ni ogick vi och fotograferade oss för att sen återvända till Adam. När vi skulle gå för andra gången tittade solen fram och det gjorde att allt kändes ännu bättre om möjligt! Kanske skulle de inte regna sen vilket det inte gjorde! :P
Efter ha varit i B24 och skrivit i mössorna och ätit lunch, vart med om stipendieutdelning och avtackning av lärare var det dags! Studenten here we come!!! Så korridoren var fullpackat, stämningen på topp och det började bli dags för vår klass att bli utsläppt som nummer 7 i ordningen. Jävlar vad härlig stämning det var att stå där och alla hoppade runt och sjöng, ena klassen försökte överrösta den andra.... Grym känsla alltså!
Sen efter utsläppet gällde det ju att hitta sin familj bland alla de tusen som stod där och väntade, men tillslut hittade jag min släkt och familj :)
Så mycket gosedjur och rosor.... OCH EN DYKARE :P Jag fick en leksaksdykare!! Helt klart bäst!

Sen åkte vi runt på flaket, drack, sjöng och hade det underbart trevligt, så härligt när man möter andra flak, alla bilar tutar.. ja underbart finns inte ord

men efter ett varv i stan och tillbaka så började den som körde flaket åka runt sundsta igen för att ta ett till varv runt stan, men vi skulle ju hem till våra  familjer så hela flaket började sjunga höger höger höger... men han svängde vänster och det går ju inte att få kontakt men Olle tog initiativet att hoppa (!) ner från flaket och säga till, så vi svängde in på enkelriktat och körde åt fel håll hela vägen tillbaka nästan, jädrar va skönt att få av skorna sen ska jag säga!
Men efter snigelfärden ut ur stan körde Sandra på rejält och ja.... ska nog inte nömna vad hon körde hem i :P

Men sen var det mat, släkt och presentöppning, lovar, man får fler saker på studenten än när man fyller år :D
Men anyway, åkte sedan med Lisa och Anders till stan för den stundande studentfesten








Kommentarer
Postat av: Emmmma

FÖR ATT STUDENTEN VAR BÄSTA DAGEN EVER!

2009-06-13 @ 22:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0